Functieomschrijving

Als Front-end developer word je verantwoordelijk voor de interface van Cargo Office, hét softwareproduct van Cargoguide, dat dagelijks door veel grote namen in de Transport & Logistiek (bijv. TNT, UPS) gebruikt wordt. Zowel op het web platform als in de mobile omgeving weet jij precies welke tweaks het softwareplatform nóg mooier en nóg gebruiksvriendelijker maken. Dankzij het juiste ontwerp en slimme functionaliteiten help jij elke dag weer om het beste softwareproduct voor de klanten neer te zetten.


Wij vragen:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met (front-end) development
  • Je hebt een afgeronde, technische hbo-/wo-opleiding
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden
  • Je hebt een voorliefde voor design en vormgeving
  • Je kunt gedisciplineerd werken, maar bent wel creatief aangelegd
  • Je hebt een passie voor usability
  • Je hebt praktische kennis van grafische tools maar styled het liefst alles met CSS
  • Je hebt ruimte ervaring met JavaScript, HTML(5), CSS(3)
  • Ervaring met Visual Studio en .NET is een pre
  • Bij voorkeur woonachtig in (de regio) Utrecht.


Wie zijn wij?

Cargoguide is een jong en sterk groeiend ICT bedrijf, dat in 10 jaar tijd is uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van luchtvrachttarievenmanagement.

Ze zijn een toonaangevend ontwikkelingsbedrijf, dat volledig is gespecialiseerd in het verwerken van tariefinformatie voor lucht- en zeevracht. Cargoguide heeft een unieke webapplicatie ontwikkeld voor de transport- en logistieke branche in de zee- en luchtvaart. Klanten kunnen met deze applicatie op een snelle manier een overzicht krijgen van alle wereldwijd aangeboden tariferingen voor zee- en luchtvaart. Op dit moment zijn ze in meer dan 84 landen actief en zijn hun klanten wereldwijd verspreid.


Wat bieden wij?

Cargoguide is een dynamisch en groeiend bedrijf waarin jonge mensen een kans krijgen om te groeien en om zich te ontwikkelen. Een inspirerende en groene werkomgeving vinden ze bij Cargoguide hiervoor een must. Een zeecontainer als vergaderruimte, een tropische groenwand van 3 meter, ruim opgezette werkeilanden, een dagelijkse gezamenlijke lunch met het gehele personeel; niets is te gek. Kortom: geen doorsnee kantoor, maar een prikkelende werkomgeving.


Arbeidsvoorwaarden

– Een jaarcontract
– Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week ( parttime is bespreekbaar)
– Salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd (inschaling schaal 4 Personeelsgids Cargoguide)

 

Solliciteer direct en stuur een e-mail met jouw c.v. en motivatie naar:
Sharon Pelupessy
s.pelupessy@cargoguide.com

 

P.s. Wij houden van persoonlijk contact met de sollicitant, reacties van recruiters/detacheerders worden niet in behandeling genomen.